Jobs

Jobs hos Arthur Andersen Kran & transport

Der bygges og bringes materialer ud som nærmest aldrig tidligere – måske med dig ved rattet?

Hos Arthur Andersen mærker vi heldigvis også en stor efterspørgsel på kvalificerede og professionelle leverandører – vi er i en god udvikling og er derfor også åbne overfor din evt. interesse for en ansættelse som chauffør-/kranfører.

Derfor: Er du erfaren og rutineret, og har du forståelse for byggeriets behov for fleksibilitet og god service – ja, så ta’ og gi’ vores Søren et kald på 2129 8287. Fortæl ham lidt om dig selv. Hvad der er en god udfordring for dig – og den slags. Så ta’r vi den derfra. Du kan selvfølgelig også udfylde skemaet herunder. Hold dig ikke tilbage med at søge hos os, og vær forberedt på at arbejdet hos Arthur Andersen også kan være en fornøjelse...

Vedhæft kun filer af typerne: pdf, png, jpeg/jpg samt doc/docx

* Påkrævet indtastning

Bemærk: Politik for persondata håndtering i forbindelse med Persondataloven.

Som ansat hos Arthur Andersen:

Løn og arbejdsvilkår foregår efter overenskomst. Når disse forhold er på plads, får både du og vi god balance i dagligdagen – og så fungerer vi allesammen optimalt og bliver i stand til yde maksimalt. Det har vi alle fordel af. Hos Arthur Andersen er vi godt 35 mand fordelt på administration, lastbiler uden kran og kranbiler. Et stærk udgangspunkt for at kunne løse alle typer opgaver, men forudsætter også at vi forstår hinandens- og opgavernes forskelligheder. Vi har ofte en omskiftelig dagligdag og forventer, at du er indstillet på at vise fleksibilitet.