Krankørsel

Med vores kranbiler i mange forskellige størrelser og ikke mindst opbygninger, har vi et optimalt udgangspunkt for at løse det løftebehov du har. ”Kraner er vel kraner”, og vi hører ofte kunderne sige: ”Bare sådan en almindelig kran” og for det utrænede øje kan kranerne da også virke enkel og ens.

Ikke desto mindre har vi stort set ikke to ens kraner i vores park hvor vi råder over i alt 25 kranbiler. Udvalget af kraner strækker sig fra de mindste med en rækkeevne på 10 meter til de største kraner med rækkeevne på 50 meter. Det er med kraner som så meget andet, at når materiellet passer til formålet opnår vi det bedste resultat.

Desuden har vores mange forskellige kran typer den fordel at de ofte passer til vores kunders meget forskellige behov, derfor siger vi at – vi er specialister til det vi gør.  

Se detaljerne om de forskellige kraner i undermenuen 

Bestilling af krankørsel:

Vores disponenter for krankørsel sidder klar til at hjælpe dig videre i projektet, enten ved at besigtige opgaven eller sende lastbil, kranfører og kran afsted efter dine anvisninger. Bestillingen kan foretages direkte via vores hjemmeside, under hver side med de enkelte krantyper.